Press "Enter" to skip to content

De conversation manager (De conversation manager: de kracht by Steven van Belleghem

By Steven van Belleghem

De bestseller van Steven Van Belleghem in een volledig vernieuwde editie De voorbije jaren is het net geëvolueerd van een statisch naar een sociaal platform. Die evolutie heeft een effect op de manier waarop consumenten communiceren en aankoopbeslissingen nemen. Jammer genoeg zijn de meeste adverteerders blijven stilstaan. Adverteren op de traditionele manier werkt niet langer. Er is nood aan verandering in de dagelijkse manier van werken van elke adverteerder. De kloof tussen de hedendaagse consument en de traditionele adverteerder stijgt dag na dag. Dit tijdperk is niet het einde van de advertentiemarkt, maar is het einde van de adverteerder! Dit boek biedt de oplossing voor deze uitdaging: een veranderingstraject van adverteerder naar dialog supervisor. De dialog supervisor heeft een frisse visie op hoe merken succesvol opereren in samenwerking met de hedendaagse consument. Converseren met consumenten staat daarbij centraal. Luisteren naar en converseren met consumenten is een noodzakelijk expertise om u om te scholen tot een dialog supervisor. Het boek beschrijft aan de hand van sprekende voorbeelden en duidelijk concepten hoe een adverteerder zich kan omscholen tot een dialog supervisor. Het blijft niet bij een theoretisch denkkader. Het boek biedt eveneens praktische instruments om uw veranderingsproces binnen de forty eight uur te starten. U vindt hier concrete counsel om de bedrijfsstrategie aan te passen in de richting van dialog administration met tal van handige on-line instruments die u helpen in uw nieuwe task: dialog supervisor. 'Dit is een bijzonder goed boek. Echt een heel sterke examine van hoe communicatie vandaag werkt. Bovendien vlot om lezen en rijk geïllustreerd met vele voorbeelden en feiten zoals het een specialist van InSites betaamt. Iedereen die in advertising, media of communicatie zijn activity nog enigszins behoorlijk wil invullen: simply learn it.' Marc Michils Chairman Saatchi&Saatchi Brussels en algemeen directeur Vlaamse Liga tegen Kanker 'Eindelijk een boek dat niet alleen aangeeft dat de consument veranderd is, maar dat praktische inzichten geeft hoe je daar dient op in te spelen. Verplichte lectuur voor iedereen die te maken heeft met consumentenmarketing.' Gino Van Ossel Professor advertising and marketing Vlerick enterprise tuition 'Als je doet wat je altijd gedaan hebt, zul je niet krijgen wat je altijd gekregen hebt. Kortom, omgevingen veranderen en bedrijven moeten zich daaraan aanpassen. Ofwel, wat gisteren nog goed used to be, is het daarom morgen niet meer. De dialog supervisor biedt een perspectief op hoe je je bedrijf op de toekomst kunt voorbereiden.' Bart Claes ceo jbc

Show description

Read or Download De conversation manager (De conversation manager: de kracht van de hedendaagse consument / het einde van de traditionele adverteerder) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Vijanden van de staat (Dutch Edition)

Vijanden van de staat is de opvolger van Tim Weiners geschiedenis van de CIA. In zijn nieuwe boek richt hij zijn aandacht op de Amerikaanse binnenlandse veiligheidsdienst, de FBI (Federal Bureau of Investigation), de opsporingsdienst die de Amerikanen moet beschermen tegen verborgen vijanden binnen de landsgrenzen.

Schizofrene marketing (Dutch Edition)

In gesprekken met CEOs, marketeers, onderzoekers, managers voor e-commerce en mediamanagers komt de volgende vraag met stip het vaakst op tafel: `Hoe integreer ik on-line- en offline-kanalen, zodat ze elkaar versterken? Elk bedrijf moet zichzelf deze vraag stellen. Niet één keer, maar steeds opnieuw.

Mijn vaders dromen (Dutch Edition)

De veertienjarige Adam is een eenzame jongen: hij heeft, behalve zijn doodgeboren broertje, niemand om mee te praten. Meer en meer gaat hij op in zijn levendige dagdromen – maar zijn het wel dromen, zoals zijn vader, een gerespecteerde dorpsdokter, hem blijft verzekeren? De Sloveense bestsellerauteur Evald Flisar heeft met Mijn vaders dromen een confronterende roman geschreven over de wijze waarop kinderen boeten voor de zonden van hun ouders, over de weerbarstigheid van de menselijke geest en over hoe we tegelijkertijd goed en slecht, slachtoffer en dader zijn.

De ontdekking van de wereld (Privé-domein) (Dutch Edition)

De Braziliaans-joodse auteur Clarice Lispector werd in Oekraïne geboren en emigreerde al op jonge leeftijd naar Brazilië, waar zij uitgroeide tot een literaire grootheid met een naam die op ieders lippen lag. Tussen 1967 en 1973 schreef zij zogenaamde crônicas in de zaterdageditie van Jornal do Brasil.

Additional info for De conversation manager (De conversation manager: de kracht van de hedendaagse consument / het einde van de traditionele adverteerder) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Rated 4.98 of 5 – based on 50 votes